Kokosstempel massage

de ultieme ontspanning

Deze massage bestaat uit een kleine kokos scrub behandeling en een kokosstempel massage. De stempel bestaat uit een combinatie van ingrediënten die de huid herstellen, ouderdomsverschijnselen vertragen en het immuunsysteem versterken. De scrubstempel verwijdert dode huidcellen en geeft een stralende huid met vernieuwde energie.
Na de scrub volgt de massage met de pure kokosstempels. De kokos in de stempels geven olie af zodat dit een zeer aangenaam voelende en ruikende massage wordt. Kokos verstevigt de spankracht van de huid en stabiliseert daarnaast het bindweefsel. 

 

 

 

De effecten

– Verstevigt de spankracht van de huid, rimpels vervagen
– Geeft een mooie teint en een zijde zachte huid
– Anti Cellulitis
– Kokos is een natuurlijk anti-bioticum
– Kokos is rijk aan anti-oxidanten
– Goed voor de droge en gevoelige huid
– Stabiliseert het bindweefsel

Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van een scrub stempel en twee kokos stempels welk na de behandeling uw eigendom worden. De scrub stempel kan desgewenst thuis tijdens het douchen nog een aantal malen gebruikt worden.

De kokosstempels zijn na de eerste behandeling nogmaals te gebruiken voor een eventuele vervolg behandeling: U dient er dan echter zelf zorg voor te dragen dat de stempels zo snel mogelijk en op een juiste wijze gedroogd worden, zodat er geen schimmelvorming kan optreden in de stempels (gebeurt dit wel dan zijn de stempels geen tweede keer meer bruikbaar) en dienen er nieuwe stempels te worden aangeschaft.

Indien u in het bezit bent van een set door ons (massagepraktijk the hot stone) geleverde kokosstempels, dan zullen wij bij een vervolgbehandeling u de nieuwprijs van de set kokosstempels in mindering brengen op de geldende behandelprijs; Dit zal echter alleen zijn bij de eerste opvolgende behandeling na aanschaf van een set kokosstempels, omdat de stempels maximaal twee keer bruikbaar zijn.

 

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!