Massage op locatie/huis/hotel

Massage op locatie… aan huis, hotel, bedrijf of evenement.

Indien gewenst bieden wij u de mogelijkheid dat één of meerdere van onze masseurs bij u op locatie komen. (thuis, bedrijf, Hotel of vakantiewoning)

Bovengenoemde service is mogelijk voor de volgende massages of behandelingen:
– Ontspanningsmassage (ook duo-behandeling mogelijk)
– Sportmassage
– Hotstone massage
– Sportverzorging (tapen of bandageren)
– Manuele Lymfedrainage

Eventueel zijn ook andere (therapeutische) massagebehandelingen mogelijk; doch “uitsluitend” na voorafgaand telefonisch overleg met onze masseurs!!

De massagebehandelingen op locatie hebben een duur van minimaal 60 minuten per persoon, bij meer dan 4 personen zijn behandeltijden van 45 minuten per persoon bespreekbaar, bij groepen van meer dan 10 personen zijn behandeltijden 30 minuten per persoon bespreekbaar.

Massagebehandelingen op locatie hebben een toeslag van 10 % bovenop de kostprijs van de gewenste behandeling, dit is buiten de evt voorrijkosten of het kilometertarief. (zie de aanvullende tekst onder de foto’s)

De door u gewenste locatie dient voor ons goed te bereiken te zijn met onze voertuigen (laden en lossen moet nagenoeg voor de deur mogelijk zijn!)

Bovengenoemde massages en behandelingen zijn uitsluitend te boeken na telefonische (geen mail, sms of whats-app) afspraak!!! “na beoordeling door onze praktijk”

Indien u van deze service gebruik wilt maken in een van de volgende plaatsen, rekenen wij geen voorrijkosten of kilometertarief.
– Renesse
– Noordwelle
– Ellemeet

Indien u van deze service gebruik wilt maken in één van de volgende plaatsen worden er door ons € 0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht.

– Scharendijke
– (burgh) Haamstede
– Serooskerke

Indien wij op Schouwen-Duiveland naar een andere plaats zouden moeten dan hierboven genoemd, worden er voorrijkosten van

€ 10= + € 0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Indien wij naar een ander dan hierboven genoemd door u gewenste locatie zouden moeten reizen, dan is dit uitsluitend mogelijk na overleg, offerte en beoordeling door onze praktijk.

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!