Ontspanningsmassage

Soort massage:  ontspannend
Onze therapeutische ontspanningsmassage is – “het woord zegt het al” – pure ontspanning. De massage bestaat uit louter zachte aanrakingen en voelt weldadig aan. Er mag dus geen pijn gevoeld worden bij een ontspanningsmassage.

                                                                                                               

 

Ontspanningsmassage – de technieken
De masseur maakt hier overwegend gebruik van effleurages (lange strijkingen), zachte knedingen en zachte trillingen. Er wordt rijkelijk gewerkt met door ons zorgvuldig geselecteerde heerlijk geurende massage-oliën. In onze massage-olie zit geen enkele chemische toevoeging en deze zijn proefdiervrij !

U ligt op een uiterst comfortabele verwarmbare tafel met een matras van 10 cm dik, u wordt bedekt met zachte handdoeken welke een must zijn voor een heerlijke warme ontspanningsmassage. Bent u koudbloedig vraag dan gerust om meer handdoeken, bent u warmbloedig dan mag het ook zonder. Geef dat gerust aan bij de masseur want ook hij/zij wenst dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage – voor wie?
Heeft u een zware periode achter de rug? Fysiek? Mentaal-emotioneel? Of beide? Maar geen spierklachten? Of houdt u gewoon van zachte massage in plaats van stevige massage? Dan is deze onstpanningsmassage echt iets voor u!

Ontspanningsmassage – de mogelijkheden
Een ontspanningsmassage is te bestellen vanaf 30 minuten tot maar liefst 90 minuten. Afhankelijk van de door u gekozen tijdsduur wordt er uit de volgende lichaamsdelen een selectie gemaakt. Hoofd, voeten, armen, schouders,  achterzijde benen, handen, rug, nek?  

Ontspanningsmassage – de verdieping
Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich ontspannen. En andersom. Dit gevoel zijn vele mensen kwijt geraakt. Maar wees gerust, het is er nog, misschien ergens diep van binnen. En wij helpen u daar weer contact mee te maken. Dat is de verdieping van ontspanningsmassage. Dit betekent dat deze massage u ook uitstekend  kan ondersteunen als u momenteel een moeilijke tijd door maakt. Ontspanningsmassage vergroot het innerlijke gevoel van veiligheid, het gevoel van ”gewenst te zijn”, en vergroot daarmee het gevoel van zelfvertrouwen. Ook voor mensen die wel spierpijnen hebben kan de zachte aanraking de spieren doen ontspannen. Velen denken dat ze dan een stevige massage nodig hebben, wat een wijdverbreid misverstand is. Een zachte massage kan soms effectiever zijn dan een stevige. 

Effecten bij een ontspanningsmassage:
* spieren en pezen worden soepeler
* het lichaam wordt beter doorbloedt
* de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd
* de ademhaling wordt dieper en rustiger
* geeft rust in het hoofd en ontspant

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!