Referenties

Wat een weldaad voor mijn rug (Hot stone massage) en voeten (voetmassage), in een prettige omgeving door een enthousiaste rustige masseuse vakkundig te woord gestaan en behandeld. Helemaal top en graag tot ziens, ik zal in de toekomst vaker langs komen. Dank je wel Carla ik voel me heerlijk ontspannen.

Jeannette Otterspeer

Een paar fijne dagen doorgebracht in Renesse en terecht gekomen bij the hot stone 

We hebben hier een zeer aangename ontspanningsmassage ondergaan tegen een redelijke prijs 

Edwin van Dijk

Sehr nette inhaberin, Massage wahr sehr angenehmund entspannt.

S Fli

Afgelopen zaterdag voor een complete lichaamsmassage geweest….het was fantastisch om even zo te kunnen ontspannen   Carla bedankt! !

Marijke de Vries

Best massage in town!

Bass Dee

We hebben een effectieve sportmassage ervaren die absoluut een aanrader is. Zelfs de nazorg ontbrak niet. Tijdens onze volgende vakantie gaan we weer een afspraak maken.

Renate en Leon Schelberg

Tijdens onze vakantie had ik de pech om last van mijn rug te krijgen, na een telefoontje kon ik binnen een dag terecht bij de sporttherapeut van the hot stone, waar ik vakkundig geholpen werd; direct na de eerste behandeling voelde ik al verlichting, twee behandelingen
later heb ik alsnog heerlijk van mijn laatste weken vakantie kunnen genieten, daarnaast mag gezegd worden dat het een prachtige praktijk is voorzien van alle luxe en comfort, ook dat het pand volledig van airco is voorzien was een prettige bijkomstigheid, zeker gezien de temperaturen deze afgelopen zomer 

Fred de Geus

Leider wurde in unserem Hotel keine Massage angeboten. Karla hat auf Nachfrage aber angeboten ins Hotel zu kommen. So war es für uns sehr stressfrei und entspannend und wir konnten direkt nach der Massage im Hotel in die Sauna.

Super Massage, netter Kontakt und der Preis war mit 30 € für 30 min Rücken- und Nackenmassage (inklusive Anfahrt, Aufbau der Liege, etc.) mehr als ok.

Wir empfehlen die Massagepraxis gerne weiter!!! :))

Jasmin Schroder

Tijdens een weekendje ontspannen in Renesse was ik op zoek naar een massage, gelukkig zaten we bij een B&B die samenwerkt met massagepraktijk the hot stone in Renesse en deze hadden nog wat tijd vrij dit weekend, ik heb hier een heerlijke ontspannende lichaamsmassage van een uur ondergaan.

Een leuke bijkomstigheid was dat tijdens het afrekenen bleek dat ik ook nog eens 10% korting kreeg omdat ik via een van de met hun samenwerkende parners kwam, een echte aanrader. Voor mij was het een perfecte aanvulling van een toch al geslaagd weekendje uit.  Helemaal top, echt een aanrader!

Amber Verkaik

Op een zaterdag gebeld met pinksteren, omdat de nek van mijn man helemaal vast zat en ik kon binnen 3 kwartier terecht.. TOP Service..en mijn man heel goed geholpen…

Ook betaling via pin mogelijk

Richard Fiona Jansen

Aardige, deskundige mensen. Professioneel

Rens van der Vlugt

Heeft u ook een goede ervaring met Massagepraktijk the hot stone en wilt u deze delen op deze pagina? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Na het ontvangen van uw bericht zal deze binnenkort op deze pagina verschijnen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA, hierdoor zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Google van toepassing.